Wittere tanden in enkele seconden!


Wittere tanden in enkele seconden? Dat moet ik toch echt even testen, dacht ik. Intussen heb ik al verschillende merken en trukjes uitgeprobeerd om ooit dé manier te vinden om wittere tanden te krijgen. Spierwitte tanden zijn nu eenmaal een must om er verzorgd en proper uit te zien waardoor het heel belangrijk is om je gebit goed te verzorgen. Je tanden wit houden begint natuurlijk bij het dagelijks poetsen van je tanden, maar de natuur een handje helpen kan nooit kwaad, toch?


Signal komt daarom uit met de White Now Touch: een pen die op je enkele seconden wittere tanden zou geven. Toen ik dit had ontvangen, was ik meteen héél enthousiast. Het product ziet er veelbelovend en professioneel uit waardoor ik het zeker een kans wou geven. Ook al heeft het geen blijvend effect, toch kan zo'n pen heel handig zijn op momenten waarop je er op je best wil uitzien: voor een sollicitatiegesprek, een belangrijke meeting, een date of een avondje uit met vriendinnen. 


Deze whitening pen met serum geeft de tanden een direct witmakend effect. Dankzij de Blue Light Technology zorg je in een handomdraai voor een stralende, witte glimlach. Click, Touch, Smile & you're ready to go! Zo gemakkelijk is het. Je klikt, er komt een blauwe vloeistof uit de pen, je brengt dit aan op je tanden en je bent klaar om te gaan. Daarna gooi je dit in je handtas voor een touch up on the go! Natuurlijk was ik héél benieuwd naar welk effect dit bij mij zou geven. Op de voor-en-na-foto hieronder kan je zien dat het ook mijn tanden iets witter maakte dan normaal. Sindsdien zit de pen standaard in mijn handtas!


Voor welke gelegenheid zou jij deze White Now Touch gebruiken?

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap