Ready for Fall 2017!

Hi guys, yes, I'm back! Ok, het laatste artikeltje is wel al héél lang geleden, maar daar heb ik verschillende redenen voor. Omwille van privacy redenen kan ik hier niet uitgebreid vertellen wat dan juist die redenen zijn, maar laat ik mijn zomer samenvatten als 'de-minst-leuke-zomer-uit-mijn-tot-nu-toe-24-jarig-bestaan'. Enkel het vieren van mijn verjaardag - ook kon het feestje pas 2 maanden later plaatsvinden - was één van de lichtpuntjes tijdens de voorbije zomermaanden. Maar goed, deze 2 maanden blogpauze kwamen eigenlijk wel op het juiste moment, zowel privé als op werk vlak. Bij deze open ik het herfst-blogseizoen als geopend! Welcome back!

Hoe was jouw zomer?

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap