De perfecte make-up bag voor hem én haar

Op vakantie, tijdens een weekendje uit of gewoon thuis in je badkamer: een toilettas is absoluut onmisbaar in het leven van elke beauty addict! Er is dan ook niets leukers dan een splinternieuwe toilettas om er al jouw dierbare must-haves in op te bergen. Hierbij komen de nieuwe tasjes van ICI PARIS XL zeker van pas!

Deluxe Velvet Collection


Kies dit najaar voor een elegante, stijlvolle toilettas uit de Deluxe Velvet Collection van ICI PARIS XL en voeg zo een flinke dosis glamour toe aan jouw dagelijkse leven. De toilettassen in stijvol zwart fluweel zijn afgewerkt met chique gouden details en een satijnzachte voering. Luxe was nog nooit zo dichtbij... De Deluxe Velvet large (32 x 23 x 20 cm) kost €19,95, voor de Deluxe Velvet medium (24 x 17 x 14 cm) betaal je €14,95 en de Deluxe Velvet small (19 x 13 x 11 cm) tenslotte kost €9,95.Christmas Collection


Eindelijk zijn ze daar dan, de feestdagen! Hello glitter, hellooo heel erg chique feestjes! En die feestjes beginnen voortaan al in jouw badkamer, want waarom zouden jouw voorbereidingen niet al even glamoureus mogen zijn als het verdere verloop van de avond? Met de nieuwe Christmas collectie van ICI PARIS XL til jij jouw make-up tas onmiddellijk naar een hoger niveau! De collectie werd gebaseerd op de Deluxe Velvet Collection die vorig jaar een ongezien succes was, deze keer in stijlvol Glitter Mesh materiaal. De toilettassen zijn afgewerkt met chique gouden details en een satijnzachte voeringDe Christmas flat pouch (32 x 23 x 20 cm) kost €9,95, voor de Christmas medium (24 x 17 x 14 cm) betaal je €14,95 en de Christmas small (19 x 13 x 11 cm) tenslotte kost €9,95.


Man Bag


ICI PARIS XL wil het hart van elke man veroveren! Speciaal voor hen lanceert ICI PARIS XL een gloednieuwe, stijlvolle toilettas. De nadruk werd gelegd op het gebruiksgemak en zowel het formaat als de indeling werden aangepast aan de wensen van elke man. Zijn handige handvat zorgt er niet alleen voor dat deze toilettas overal kan worden meegenomen in een handomdraai, maar bezorgt de tas ook zijn originele toets...

De handige indeling voorziet een groot vak zodat alle producten netjes gerangschikt kunnen worden en een klein vakje binnenin voor het opbergen van scheermesjes, oorstaafjes enzovoort... De toilettas werd gemaakt uit kwalitatief imitatieleer met een voering van makkelijk afwasbare nylon. Het rubberen logo zorgt voor een “masculin touch”! Op vakantie, op weekend of gewoon thuis in de badkamer zal deze moderne, luxueuse toiletttas elke man met elegantie omhullen in alle omstandigheden. Inderdaad, dit is dé perfecte toilettas voor elke man! Deze man bag kost €16,95 en meet 25 x 10 x 13,5 cm.


Al deze tasjes zijn zowel online beschikbaar als in de ICI PARIS XL filialen (de Christmas collectie pas vanaf 30 oktober!). Allen daarheen dus!

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap