Wat je het vaakst vergeet in een huurauto

Ben jij iemand die op reis niet alleen maar aan het zwembad kan hangen, maar de omgeving wil verkennen? Dan heb je vast weleens een auto gehuurd om op je vakantiebestemming rond te toeren. Je rijdt naar de uithoeken van het eiland en de verborgen plekjes van het binnenland, maar wanneer je de auto weer moet inleveren bekijk je die verborgen plekjes wat minder. En zo wordt er heel wat vergeten in huurauto’s. Autohuurspecialist Sunny Cars maakte een lijstje op van dingen die Belgen afgelopen zomer het vaakst in hun huurauto lieten rondslingeren.


1. Oplader mobiele telefoon
Onderweg snel even je telefoon opladen? Tegenwoordig kan het in bijna elke huurauto. Erg handig natuurlijk als je onderweg snel even de leukste bezienswaardigheden wil checken of op zoek bent naar een lekker restaurant. Het enige nadeel? Die opladers verdwijnen na gebruik vaak in een handschoenkastje of zijvakje van de wagen, waardoor ze al gauw achterblijven wanneer de auto weer wordt ingeleverd.
2. Cd’s met kindermuziek 
Om de allerkleinsten te entertainen op de achterbank worden er niet alleen spelletjes gespeeld, maar ook cd’s zijn nog steeds geliefde medereizigers voor vele ouders. Terwijl jij geniet van het mooie uitzicht, kan je kroost lekker meezingen met hun favoriete hits of luisteren naar hun lievelingsboek. Maar ook die cd’tjes zitten goed verstopt en worden dus meer dan eens vergeten.
3. Zonnebril
De klassieker bij uitstek is natuurlijk de zonnebril. Wanneer de avond valt, berg je hem veilig weg aan de zijkant of in het middenvak van de wagen. Als je de auto weer terugbrengt is het vaak avond en denk je helemaal niet meer aan die zonnebril. In een donker hoekje van de wagen blijft die dan ook achter terwijl jij alweer aanschuift aan het hotelbuffet.
4. Elektronische apparaten
Ook smartphones, camera’s, videocamera’s en navigatiesystemen keren niet altijd mee terug naar huis of naar het hotel. Ook zij worden dikwijls goed opgeborgen in een handschoenkastje of ander opbergvakje van de wagen. Goed controleren voor je de wagen weer inlevert dus, het zou zonde zijn als je, buiten mooie herinneringen, geen beeldmateriaal meer overhoudt om na te genieten van je heerlijke roadtrip.
5. Speelgoed
Tot slot durven kinderknuffels, fopspenen en speeltjes wel eens verstoppertje spelen in de wagen. Ze kruipen tussen en onder de zetels en blijven tot groot verdriet van hun bezitters dan ook geregeld achter in de huurauto.

Wil je emotionele kinderen en hoge verzendingskosten vermijden? Controleer dan zeker goed alle hoekjes van de wagen. Dubbelcheck of je kinderen hun speelgoed en cd’s weer zijn ingepakt en verzeker je ervan dat ook de camera’s, telefoonopladers en zonnebrillen allemaal weer mee naar België mogen. Wil je nog meer handige autohuurtips? Neem dan een kijkje op de Sunny Cars blog.
Ben jij al eens iets vergeten in een huurauto? Zo ja, wat dan?

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap