Herfstige nagels!


Pronails zorgt heel het jaar door dat mijn nagels helemaal on trend zijn. Telkens wanneer er nieuwe modekleuren zijn, blijft ook Pronails niet achter en zorgen ze meteen dat ook mijn nagels mee zijn met de mode. Dankzij de hun nieuwe collecties 'Shape your Future' en 'Lady of the House' ben ik helemaal klaar voor de herfst! Van beide collecties heb ik 2 kleurtjes mogen uitproberen: Eat Clean Train Dirty, Victory Lap, EclecChic en Ruby Ruby Ruby Ruby. 


Met de gloednieuwe 'Shape your Future' collectie laat ProNails de schreeuwerige, verzadigde kleuren voor wat ze zijn en tilt men het kleurenpalet naar een compleet ander niveau: dat van het postminimalisme met gedempte, vergrijsde fluistertinten die zowel koude als warme elementen bevatten. Met de nieuwe 'Lady of the House' collectie trekt ProNails dit najaar volop de kaart van de overdaad, snobisme en koninklijke luxe. More is more!


Om helemaal in herfstsfeer te komen, probeerde ik dit weekend het oudroze kleurtje Victory Lab op mijn nagels. Burgundy is de laatste jaren mijn favoriete herstkleurtje, dus kon ik het niet laten deze kleur te proberen. Na talloze complimentjes van verschillende mensen uit mijn omgeving, is dit wel degelijk mijn nieuwe favoriet. Een musthave voor bij je herfstgarderobe!


Wat is jouw favoriete herfstkleur?

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap