Bescherm je jonge huid!


Een gezicht met een vermoeide aanblik, futloze gelaatstrekken en een doffe teint... Zelfs bij twintigers en dertigers kan dit reeds voorkomen. Ons druk leven, stress en lange werkdagen zijn vaak de oorzaak van een verlies aan energie. Om de huid van deze vrouwen een energieboost te geven lanceert NIVEA een nieuwe lijn met verkwikkende gezichtsverzorgingen voor de jongere generatie. Ook zij kunnen wat extra Vitamine C gebruiken waarvoor de nieuwe Q10 anti-rimpel + energy lijn van NIVEA is ontwikkeld. Omdat de huid 's nachts herstelt, voegden ze hier een nachtverzorging aan toe die dé ster is van dit nieuw beautyritueel als je een stralende huid wilt bij het ontwaken! 


's Nachts is de celvernieuwing het meest optimaal. Daarom ontwikkelde NIVEA een verkwikkende nachtcrème die de doffe en vermoeide huid opnieuw een glow geeft. De ultradoeltreffende formule, verrijkt met Q10 en Vitamine C, helpt de huid beter ademen en verhoogt haar energiegehalte. De lichte textuur dringt snel in en hydrateert de huid intens. Dit alles tijdens de nacht wanneer het herstelproces van de huid op volle toeren draait.


De dagcrème, op basis van Vitamine C, Q10 en Creatine, vervolledigt elke ochtend de werking van de nachtcrème. De formule stimuleert de huid en hydrateert diepgaand, voor een gladmakend effect en instant energieboost. Dankzij de SPF15 beschermingsfactor met UVA/UVB filters, beschermt deze verkwikkende crème eveneens tegen schade en vroegtijdige huidveroudering door blootstelling aan de zon.


Natuurlijk zou de nieuwe Q10 lijn niet volledig zijn zonder een voedende oogcrème. Deze is ook verrijkt met Q10 en Vitamine C. De crème breng je met licht kloppende bewegingen van de vingertoppen aan rondom het oog en van binnenste ooghoek naar buiten toe. Deze oogcontourverzorging verstevigt de huid onder de ogen en maakt je beautyritueel helemaal af.


Ook al heb ik dankzij mijn 24-jarige leeftijd nog een jonge huid, toch kan je niet vroeg genoeg beginnen met je huid te beschermen tegen het drukke en stressvolle leven dat iedereen tegenwoordig heeft. Je huid lijdt onder het slaaptekort en dat kan je tegen gaan met deze nieuwe lijn van NIVEA. De drie producten koop je voor 11,49 euro per product. Naast deze beschermende werking, ruiken deze producten heerlijk en zorgen ze voor een verfrissend effect. Zeker een aanrader!

Welk merk gebruik jij om je huid te voeden en beschermen?

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap