Marc Inbane Giveaway!


Ben jij ook geen fan van de winter omwille van je bleke huid? Marc Inbane is hierbij mijn reddende engel om mijn huid toch een tintje bruiner te maken op een natuurlijke manier. Deze winter hebben ze gezorgd voor het perfecte beautygeschenk verpakt in een luxueuze gift set waarin ze hun award-winning Natural Tanning Spray en hun elegante Powder Brush hebben gecombineerd voor een mooie en egale sunkissed skin. Een prachtig cadeau voor een geliefde of voor jezelf tijdens de feestdagen!


Deze zomer had ik al de eer om enkele lezers gelukkig te maken met een luxueuze set van Marc Inbane en ook dit winterse seizoen mag ik 2 onder jullie opnieuw gelukkig maken... Yesss, giveaway time! Zoals je kan zien op de foto's geeft de Marc Inbane spray mijn huid een gezonde, bruine gloed met een natuurlijk effect waardoor deze tegenwoordig in mijn dagelijkse ochtendroutine zit.


Wat moet je doen om kans te maken op zo'n luxe set van Marc Inbane?

  • Ga naar instagram & volg @annelies_dp en @marcinbane
  • Like mijn foto & tag 1 vriendin
  • Extra kans maken? Repost mijn foto op instagram & tag mij en marcinbane

Succes iedereen!


Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap