Nieuwe make-up lijn van Claudia Schiffer


Het voordeel van uitgenodigd worden op persevents? Als eerste de nieuwste producten mogen leren kennen. Zo maakte ik enkele weken terug op het PR speeddating event in Antwerpen kennis met de nieuwste lijn van ARTDECO in samenwerking met Claudia Schiffer. Eerlijk? Tussen de tientallen merken die hun nieuwste producten kwamen voorstellen aan pers en bloggers was dit toch wel dé eyecatcher van de avond zoals je reeds op mijn instagram kon zien:
Claudia Schiffer, één van 's werelds bekendste mode- en beauty iconen, verscheen al op meer dan 1000 magazine covers en was het gezicht van bekende modelabels zoals Chanel, Dolce & Gabbana, Balmain, Guess, Yves Saint Laurent, Ralph Lauren, Louis Vuitton, enz. Nu heeft ze de schoonheidskennis die ze tijdens haar carrière verworven heeft, gebruikt om een limited edition make-up collectie te creëren ter ere van haar 30-jarig bestaan: Claudia Schiffer Make Up. Of het nu is om naar de bakker te gaan of naar een rode loper event, Claudia wou dat de nieuwe lijn producten aanbiedt waarmee looks voor elke gelegenheid kunnen gecreëerd worden. De producten worden gekenmerkt door hun elegante, high-end design met een roze inleg en gouden hoeken. 


De make-up collectie bestaat uit een heel assortiment beautyproducten waarmee je een volledige make-uproutine kan doen: oogschaduw, eyeliner, mascara, lip liner, eyebrow gel,... you name it. Ik testte zelf een felrode lippenstift en de contouring powder. Prachtige producten die je enkel al voor de verpakking wilt meenemen in je winkelmandje. De parabeenvrije cream lipstick combineert een romige en zachte textuur met een intense kleur. De gel-achtige basis laat de lippen voller en gladder lijken. De felrode kleur in nr. 271 "Caspar" is voor mij perfect voor een avondje uit met vriendinnen of voor een gezellige date night. De contouring powder, vrij van parabenen en minerale oliën, past perfect aan bij de felrode lippen om je huid een zachte, zonovergoten gloed te geven. Gebruik de contouring powder om je gezichtsstructuur te definiëren, de felrode lippenstift voor een elegante afwerking en you're good to go!


Wat vind jij van deze producten?

Don't forget to love & smile today!
Love, AnneliesCONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap