Verzorging voor de jonge stadsvrouw


Ze is jong, actief, dynamisch en houdt van de stad en het leven. Ze is gepassioneerd door haar job, is trouw aan haar vrienden en leeft voor de volle 100%! Een mooie huid betekent voor haar vooral een gezonde huid met een frisse teint, die haar dynamische levensstijl weerspiegelt. Speciaal voor deze vrouw lanceert NIVEA een nieuw gamma: NIVEA Essentials Urban Skin, een trio met super hydraterende verzorgingsproducten, die de huid beschermen, ontgiften en tegelijkertijd haar verdedigingsmechanisme versterken. Dit alles in een trendy en moderne verpakking. Het nieuwe gamma biedt een diepgaande hydratatie van de huid gedurende 24u: het beschermt haar overdag én geeft een detoxboost tijdens de nacht.


De dagcrème hydrateert intens dankzij het Hyaluronzuur. Het versterkt eveneens het afweersysteem van de huid en beschermt haar tegen agressies van buitenaf via natuurlijke antioxidanten, zoals het bio Groene Thee extract. De dagcrème bevat ten slotte beschermingsfactor SPF20, goed tegen vroegtijdige huidveroudering. De lichte textuur en het zacht bloemen- en citrusparfum zorgen voor een frisse sensatie. De dagcrème masseer je zachtjes in de huid met cirkelvormige bewegingen.


De nachtcrème hydrateert de huid intens en helpt haar 's nachts te ontgiften en herstellen. Na de externe invloeden op de huid overdag, zorgt de nachtcrème ervoor dat de huid haar optimale pH-waarde terugvindt. Het resultaat: wakker worden met een ontgifte en stralende huid! 

Tenslotte is er nog een absolute musthave voor een complete detoxkuur: het 1 minute urban detox mask die onzuiverheden en sporen van pollutie doeltreffend elimineert en bovendien de huid ontgift. Het masker zuivert, reinigt en exfolieert diepgaand en in alle zachtheid dankzij magnolia extract en witte klei waardoor talg en onzuiverheden verwijderd worden. De huidtextuur is verfijnd en de teint egaal en glowy. Het masker doet zijn werk in slechts 1 minuut, dus ideaal voor de stadsvrouw met een druk leven! Je brengt het masker rijkelijk aan, laat het 1 minuut inwerken en vervolgens spoel je het grondig af met water. 


Alle producten uit deze NIVEA Essentials Urban Skin zijn te koop voor 6,99 euro per product.

Zou jij deze lijn ook wel eens willen uitproberen?

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap