Maak je familie klaar voor de feesten!

2017 loopt op zijn einde en 2018 is al in zicht... Wat gaat een jaar toch snel vooruit! Het is bijna niet te geloven, maar het is alweer een jaar geleden dat ik met jullie mijn favoriete items van Esprit deelde om te dragen tijdens en na de feestdagen. Aangezien ik het heel leuk vond om met jullie mijn favoriete stuks te delen, doe ik dat dit jaar graag opnieuw. Niet alleen voor jou, maar ook voor je vriend, dochter en zoon zijn er héél leuke outfits te vinden. Misschien doe je meteen wel wat inspiratie op voor de komende feestjes! 

KerstmisoutfitsEsprit blijkt steeds meer en meer mijn stijl van kledij te maken. Elk jaar hebben ze nog leukere items dan het seizoen ervoor. Daarnaast vind ik hun website elk jaar mooier en kan je daar altijd inspiratie opdoen als je echt niet meer weet wat je moet aantrekken. Op kerstmis ga ik altijd voor een outfit die zowel mooi als comfortabel zit. Een outfit die ik met andere woorden niet elke dag zou dragen, maar die tegelijk aangenaam zit om alle cadeautjes open te doen en ook veel lekkers te kunnen eten. Daarom koos ik voor een feestelijk rokje met glanzende geometrische driehoeken gecombineerd met een makkelijke zilveren trui. Voor hem kies ik op kerstmis graag voor een rode trui, om helemaal in kerstsfeer te zijn. Ook een comfortabele outfit dus, maar door de dieprode kleur is hij meteen helemaal christmas-proof. 

NieuwjaarsoutfitsOp nieuwjaar mag het wel extra feestelijk en chic zijn. Dé dag waarop ik meestal mijn mooiste jurkje uit de kast haal om het nieuwe jaar goed in te luiden. Deze elegante satijnen jurk met uiteenlopende rok heeft een fijne glans en accentueert je taille. Een tijdloze jurk waar je jarenlang plezier van kan hebben. Nieuwjaar is ook voor hem de ideale gelegenheid om zijn mooiste kostuum van onder het stof te halen. Dit gecentreerde maatpak is een tijdloos exemplaar waarmee hij er op zijn paasbest zal uitzien.

KidsoutfitsJe kids kunnen natuurlijk niet achterblijven en kan je ook in een feestelijke outfit laten schitteren op de kerstfeestjes. Bij hen is het erg belangrijk dat ze zich makkelijk kunnen bewegen en kunnen spelen. Voor je coole, kleine prinsesje kan je bij Esprit deze glinsterende sweatjurk met tulen zoom vinden. Su-per-schattig als je het mij vraagt! Voor je stoere zoon kan je dan weer kiezen voor deze heerlijke zachte must have: een katoenen trui met kleurrijk ingebreid kerstpatroon. Dankzij de sjaalkraag is deze extra warm en cosy. 

Kan jij net als ik ook wel wat inspiratie gebruiken voor de feestdagen? Breng dan zeker een bezoekje aan de website van Esprit!

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap