Dit was mijn 2017

2017 goed afsluiten kan natuurlijk niet zonder een jaaroverzicht met 9 foto's die het afgelopen jaar op mijn instagram verschenen. Ik beleefde een heleboel leuke momenten, maar zoals iedereen ook enkele minder leuke dagen. Benieuwd hoe 2017 eruit zag voor mij? Hieronder beschrijf ik kort alle foto's. 


  • We kochten onze eigen woning! Oké, eerlijk gezegd tekenden we de overeenkomst met de vorige eigenaar reeds in oktober 2016, maar de officiële ondertekening van de akte bij de notaris én het verhuizen gebeurde in 2017. Hierdoor ben ik weer een hele ervaring rijker want bij verhuizen komt héél wat kijken waar je niet aan denkt wanneer je voor de eerste keer verhuist. Van februari tem april gingen we aan de slag met renoveren en schilderen om uiteindelijk op 21 april echt te gaan samenwonen. Beste aankoop uit ons leven!

  • In juni gingen we voor het eerst samen naar Valencia als verrassing voor mijn verjaardag. Daar hadden we de eerste dagen een leuke tijd, maar door de gezondheid van mijn vriend die daar al snel achteruit ging veranderde deze reis jammer genoeg in een nachtmerrie. Hopelijk kunnen we in de toekomst opnieuw naar Valencia om terug een happy feeling te krijgen bij deze zuiderse stad.

  • Door de slechte gezondheid van mijn vriend bleven we voor de rest van de zomer thuis of konden we op goede momenten toch een uitstapje maken naar zee. Daar konden we genieten van het zonnetje en zette ik met een bang hartje mijn eerste stappen als rolschaatser. Iets wat ik volgende zomer zeker terug wil oppikken!

  • Met een eigen stekje volgen natuurlijk heel wat etentjes en feestjes. Zo organiseerden we geregeld met vrienden een brunch met lekkere croissants, wafels, pannenkoeken en smoothies. Daar kan ik echt van genieten dus dat gaan we in 2018 zeker een aantal keer opnieuw doen.
  • Ook Love & Laughter bleef niet stilstaan. Hoewel ik kan beamen dat de combinatie van een fulltime job en een blog onderhouden niet meevalt, deed ik mijn best om elke week 1 artikel online te krijgen. Van zodra ik een dagje vrij had, begon ik dan ook meteen te experimenteren met nieuwe productjes. Mijn 5 blogdoelen voor 2018 hebben jullie reeds kunnen lezen. 

  • Zoals ik al vermeldde, eindigde onze vakantie in Valencia niet zoals we gehoopt hadden. Daarna spendeerde mijn vriend in totaal nog 2 maanden in het ziekenhuis wat ervoor zorgde dat ik wekenlang op weekdagen na mijn werk en in het weekend in het ziekenhuis te vinden was. Een minder leuke tijd die we snel hopen te vergeten. Op naar een gezonder 2018!
  • Afgelopen jaar mocht ik 2 heel leuke winacties opzetten met Marc Inbane. Zelf had ik nog nooit gehoord van dit merk maar sinds de dag dat ik hun zelfbruiner testte, zit deze standaard in mijn ochtendroutine. Dankzij hen mocht ik in totaal 7 volgers heel blij maken met hun producten. Een aangename samenwerking die heel vlot verliep en waarvan ik enorm blij ben dat ik dit mocht doen.

  • En dan, een moment waarnaar ik het hele jaar uitkeek... Onze eerste eigen kerstboom opzetten en versieren! Begin december mocht ik ein-de-lijk beginnen met kerstdecoratie te kopen. Ik koos ervoor om alles in goudtinten te doen, wat uiteindelijk een goede keuze bleek te zijn. Happy as a little kiddo!

  • Het jaar eindigen deden we door een luxe overnachting te boeken in een vijfsterrenhotel in Amsterdam. Pure luxe en verwennerij... Zaaaaalig! We maakten meteen gebruik van het weekendje om nog wat kerstcadeautjes in te slaan voor familie en voor elkaar. Ook in de Bijenkorf kon ik de Michael Kors afdeling niet verlaten zonder iets kleins... To be continued :-)

Gelukkig nieuwjaar & vooral een gezond 2018!

Veel liefs, Annelies

CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap