Make-over van je zolder!

Terwijl ik jullie in april nog enkele tips bij het verhuizen gaf, wonen wij intussen alweer 8 maanden (!) in onze eigen woning. Wij hadden het geluk meteen in een (bijna) kant-en-klare woning te kunnen stappen, maar dat geluk heeft zeker niet iedereen. Soms moet je gewoon tevreden zijn met een oudere woning die je nog volledig moet oplappen voordat je er werkelijk in kan wonen. Zo ben ik vaak versteld als ze in televisieprogramma's een oud of verwaarloosd huis een make-over geven en helemaal omtoveren tot een prachtige woning. Sta jij ook op het punt een huis te kopen dat nog wel wat renovatie kan gebruiken? Lees dan zeker even mee!


Online kan je heel wat inspiratie vinden om je woning om te bouwen tot een moderne, lichte woning. Ook bij VELUX kan je heel wat ideeën opdoen om bijvoorbeeld van je donkere, muffe zolder een lichte, ruime slaapkamer te maken. Deze make-over heeft VELUX gedaan bij een gezin in Valkenswaard, Nederland. Zij hadden de wens hun huidige niet-geïsoleerde jaren '30 zolder om te toveren tot een modern en licht slaapparadijs. Wanneer ik een woning zou kopen met zo'n donkere zolder, zou ik echt niet stilstaan bij de mogelijkheden om er zo'n metamorfose van te maken. Dankzij enkele VELUX ramen in het dak en een likje witte verf begeef je je net in een andere woning.


Ook een gezin in Prinsenbeek, Nederland won een make-over en maakte van hun zolder een aangename slaapkamer dankzij een VELUX dakkapel. Het gebrek aan licht, ventilatie en sfeer was meteen van de baan geveegd dankzij de ramen die zorgen voor veel lichtinval. Hun 6 ramen zorgen ervoor dat je 's ochtends stilaan wakker wordt door het daglicht en 's avonds kruip je in bed met zicht op de sterrenhemel. Het gezin is alvast heel tevreden met het eindresultaat en dat kan ik zeker geloven als je de foto hieronder ziet!


Geïnspireerd na het zien van deze foto's? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van VELUX waar je nog andere prachtige make-overs kan zien. Heb je zelf ook een zolder die je wil laten opknappen? Maak dan makkelijk online een afspraak met de VELUX montagepartner die ook jouw zolder tot een droompaleis kan verbouwen. Hij geeft je allereerst een goed advies en zorgt voor een vrijblijvende offerte. De ideale raadsman als je binnenkort gaat verbouwen! 


Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap