Droogshampoo: welke kies je?


Droogshampoo is iets wat al jaren standaard in mijn dagelijkse ochtendroutine zit. Ik kan me zelfs niet meer inbeelden dat ik dit vroeger niet gebruikte. Door mijn fijn en stijl haar merk je meteen wanneer ik het een dag niet gewassen heb en voelt het niet meer proper aan. Dan komt droogshampoo écht als geroepen om het terug fris te laten voelen en wat volume te geven. Tegenwoordig vindt je dan ook bij elk merk in de drogisterij wel een droogshampoo terug die beweren de beste van allemaal te zijn. Maar welke is nu echt de beste? Doorheen de jaren heb ik er een heleboel getest waardoor ik jullie intussen wel een eerlijke mening kan geven over wat op deze moment op mijn nummer één staat.


Ik heb zeker al meer dan 10 verschillende merken uitgeprobeerd als het gaat om droogshampoos, maar in dit artikel gaat het enkel om de laatste 5 die ik de voorbije weken heb geprobeerd. 

Toen ik de Aussie Miracle Dry Shampoo in Keulen eindelijk vond in de winkel, was ik hier heel benieuwd naar. Mascha van Beautygloss had deze namelijk een hele tijd geleden aangeraden als één van de beste die ze ooit probeerde. Viel dat even tegen! Ik denk dat ik deze niet meer dan 1 keer heb gebruikt. Het gaf bijna geen extra volume, maakte mijn haar niet minder vettig en ook de geur was naar mijn mening niet aangenaam. Deze was voor mij een absolute no go en na die ene keer heb ik deze zelfs niet meer gebruikt.

De Fresh & Fabulous Dry Shampoo van Got2b kocht ik afgelopen december. Uiteindelijk was deze ok, maar bleek deze niet super goed te werken. Qua volume geven had het eerder een beperkt resultaat en ook de geur sprak me niet echt aan. Als het gaat over droogshampoos erger ik me trouwens vaak aan de geur. Tot nu toe kwam ik nog geen enkele droogshampoo tegen met een 100% aangename geur. Kan er iemand aub mij een geurloze droogshampoo aanraden aub?

De Batiste droogshampoos worden bij mij het meest in het winkelmandje gegooid. Als het gaat over volume geven, presteren zij het beste uit deze reeks. Maar ook bij hen stoort de geur mij regelmatig. Als brunette kies ik het vaakste voor de 'divine brunette', aangezien deze als enige bruin poeder spuit. Dit valt veel minder op dan de andere droogshampoos die allemaal een wit poeder spuiten, wat veel harder opvalt met mijn bruine haren. 

Als laatste probeerde ik ook een Ultra Doux Droogshampoo van Garnier uit in de geur Vanille. Hoewel ik meestal wel fan ben van hun producten, had ik ook hoge verwachtingen voor hun droogshampoo. Helaas bleef ik een beetje op mijn honger zitten, aangezien deze niet echt volume gaf en ook de vanille geur veel te sterk was. 


Zoals je ziet, heb ik over elke droogshampoo een goede of minder goede mening. Vooral die van Batiste steken er voorlopig met kop en schouder bovenuit. 

Welk droogshampoo moet ik echt eens proberen volgens jou?

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap