Kies je persoonlijke parfum


Een tijdje geleden was het alweer tijd om met mijn team op onze jaarlijkse teambuilding te gaan. Na lang zoeken kwam we uit op een workshop Parfum Atelier. Op voorhand wist ik alleen dat onze persoonlijkheid gematched zou worden met een parfum. Hoe speciaal is dat?! Vol nieuwsgierigheid trokken we met het team naar Perfume Stories in Antwerpen...


We kozen voor een arrangement met aperitief, maar je kan deze workshop ook combineren met een lekker ontbijt of brunch. Eerst werden we hartelijk verwelkomd door de gastvrouw die ons meteen een korte inleiding gaf over wat ons te wachten stond. Daarna mochten we aan 100 (!) parfums ruiken en mocht ieder voor zich zijn top 3 noteren. Met de nodige pauzes tussendoor was het ons na een goed halfuurtje gelukt om alle parfums eens te besnuffelen.

Wanneer je je top drie hebt gekozen - voor de ene al wat gemakkelijker dan de andere - worden de 3 parfums op je lichaam gespoten. Zo krijgen de parfums de kans om zichzelf te ontwikkelen op je huid waardoor deze soms beter of slechter ruikt dan je ervoor vond. De parfum die ik uiteindelijk het best vond passen bij mezelf was nummer 50 'Kampala'. Zodra iedereen zijn lievelingsparfum heeft gekozen, overloopt de gastvrouw voor iedereen welke parfum hij/zij gekozen heeft en kan je zelf uitmaken of de parfum inderdaad bij jouw persoonlijkheid past. Zowel bij mij als bij mijn collega's bleken de parfums inderdaad te matchen met onze persoonlijkheid. Op het einde krijg je natuurlijk een flacon met jouw favoriete parfum mee naar huis.


Zou jij ook wel eens zo'n teambuilding willen doen met je collega's of liever als uitje met je vriendinnen? Surf dan naar https://parfumeur.be/ voor meer info. Zeker een aanrader!

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies


CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap