Personaliseer je woning!


Intussen wonen we al een tijdje in onze eigen woning en dat gaat zoals verwacht super goed! We zijn het meestal wel eens over het huishouden en ook over de inrichting van onze woning, wat het samenwonen toch wat makkelijker maakt :-) Na 1,5 jaar hebben we de meeste decoratie wel gevonden, al breng ik af en toe graag toch nog eens iets nieuws mee om ons interieur mooier te maken of om eens af te wisselen met decoratie die we al hebben. Iets wat we nog niet veel hebben in huis, zijn persoonlijke zaken zoals foto's of wanddecoratie. Om daar verandering in te brengen, koos ik één van mijn favoriete nieuwe foto's uit en liet ik daarvan een canvas maken door Canvascompany.


Canvascompany had ik al eerder opgemerkt op het internet. Ze zijn dan ook al 12 jaar specialist op het gebied van foto op canvas print in België. Aangezien ik echt een mooi canvas wou om in onze huiskamer te hangen, koos ik voor deze webshop. In de ruimte waar je het meeste tijd doorbrengt (en dus héél vaak naar kijkt), wil je toch enkel kwaliteit ophangen?

Na lang twijfelen over welke foto ik zou nemen, kon ik eindelijk aan de slag. Of ja, 'aan de slag' klinkt alsof je hier veel werk aan hebt, maar eigenlijk is dit helemaal niet zo. Op de website kies je je foto, kan je bijsnijden indien nodig, kies je de framedikte en grootte van het canvas, kan je nog een tekst toevoegen, bestellen en klaar is kees! Voor het bevestigen van je bestelling krijg je nog de mogelijkheid om een ophangsysteem bij te nemen, om een baklijst toe te voegen of om je foto een ander kleurtje (zwart-wit of sepia) te geven. Zo simpel als 1-2-3!


Het canvas werd in no time aan huis geleverd en fleurt onze huiskamer sindsdien echt op. Aangezien deze ruimte vooral neutrale wit-beige tinten heeft, koos ik ervoor om een kleurrijke foto te kiezen die dan ook echt opvalt als je binnen komt. Super blij mee! Ben je eerder op zoek naar een leuke wereldkaart of trendy stadskaart? Neem dan zeker eens een kijkje op Wereldkaarten waar je moderne wanddecoratie kan vinden voor de echte travel-lovers!

Don't forget to love & smile today!
Love, Annelies

CONVERSATION

0 reacties:

Post a Comment

Double tap